Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Замразени Миди

Замразени Миди

Открий всички 24 авторски предложения относно замразени миди в Gotvach.bg.
Миди с варени картофиМиди с варени картофиПуснете замразените миди в студена вода, оставете да заври и гответе за три минути....
Пълнени миди с кашкавалПълнени миди с кашкавал
Мидите се подреждат в тава и се пекат на умерена фурна за около половин час. Пълнените миди с кашкавал са готови....
Миди с гъбен сосМиди с гъбен сос
Използваме замразени и сварени или бланширани миди. Оставят се да се размразят една нощ в хладилника....
Варени миди с бираВарени миди с бира
6
Варените миди с бира са готови. Ако ви харесва тази рецепта, опитайте и тези миди на тиган, миди с ориз или панирани миди....
Панирани миди в маринатаПанирани миди в марината
Панираните миди в марината са страхотно мезе, опитайте!...
Пържени Миди с ЛукПържени Миди с Лук
Поднесете ястието топло с резенчета лимон, чийто сок придава невероятен вкус на така приготвените миди. Пържените Миди с Лук са чудни!...
Миди в бирен сосМиди в бирен сос
Измийте и почистете черните миди от мустачки и твърди образувания по черупката....
Миди с крем фрикасеМиди с крем фрикасе
Ако имате замразени, гответе директно с виното и сметаната без да ги размразявате предварително!...
Подлютени миди с доматиПодлютени миди с домати
Добавете мидите и разбъркайте енергично. Похлупете съда плътно и варете мидите 3-4 мин, като по средата на времето разтърсите тенджерата....
Миди с бяло виноМиди с бяло вино
Мидите се накисват във вода. След това черупките се изтъркват старателно с четка....
Задушени миди с виноЗадушени миди с вино
Готви се на бавен огън с капак, докато се отворят всички миди. Когато ястието е готово, го сервираме с магданоз....
Панирани миди с виноПанирани миди с вино
Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: