Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Използваме замразени и сварени или бланширани миди. Оставят се да се размразят една нощ в хладилника....

3

Мидите се остъргват и се измиват с четка в прясна вода, след което се пускат в кипяща подсолена и подкиселена с оцета вода, заедно с дафиновия лист...

В намазнена тавичка се слагат измитите мидени ядки и се заливат с гъстия сос. Ястието се пече 25 минути на умерена фурна....

Добавят се мидите и се сотира.
След това се поръсва кърито, разбърква се и се налива разтвореният зеленчуков бульон....

Мидите се измиват се и се почистват добре, като отворени, или счупени миди се изхвърлят....

Поднесете ястието топло с резенчета лимон, чийто сок придава невероятен вкус на така приготвените миди.
Пържените Миди с Лук са чудни!...

Мидите се подреждат в тава и се пекат на умерена фурна за около половин час.
Пълнените миди с кашкавал са готови....
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: