Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свинското месо натрийте със сол и черев пипер.
Нарежете червения лук на едри филийки. Чушките нарежете на едри парчета....

1

1

4

1

Похлупете кавърмата и печете около час.
Кавърмата от свинско месо в гювече е готова....

1

Отново се оставя всичко да се готви до готовност на кавърмата.
Поднесете кавърмата със свинско и червени чушки топла....

Нарежете месото на късчета. Прибавете нарязания на полумесци лук, надребнените чушки и домати, задушете за 15 минути.
Налейте 150 мл вода и добавете...

Разтапяме маслото в подходяща тенджера и към него прибавяме нарязаните лук, праз и морков. Разбъркваме добре и към тях добавяме нарязаната на парченца...

2
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: