Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да Сготвим Просо

Как да Сготвим Просо

Разгледай всички 24 подбрани съвети за как да сготвим просо в Gotvach.bg.
Кюфтета с просо и лещаКюфтета с просо и лещаПросото се изсипва и се разбърква докато се получи гладка смес....
Риба с просо в гювечетаРиба с просо в гювечета
От рибния бульон се изважда дафиновият лист и се пуска да се вари просото. Към края на варенето се добавя задушеният лук....
Салата с просо и доматиСалата с просо и домати
1
Просото се измива, съдът се похлупва и завива с топла кърпа, за да набъбне още....
ПросоПросо
8
просо може да бъде сервирано като каша за закуска, към която можете да добавите любимите си ядки или плодове; У нас просото е традиционна суровина...
Спаначена супа с просо и празСпаначена супа с просо и праз
По желание може да поръсим с пармезан, кашкавал или сирене по вкус. Да ви е сладко със спаначената супа с просо и праз....
Каша с просо и кокосово млякоКаша с просо и кокосово мляко
Кашата с просо и кокосовото мляко е готова. Вижте още какви са ползите от хапване на просо....
Пълнени чушки с просо и оризПълнени чушки с просо и ориз
Пълнените чушки с просо и ориз са много вкусни....
Гъбена супа с просо и застройкаГъбена супа с просо и застройка
Отделно измиваме няколко пъти просото, докато водата се избистри и го добавяме....
Селски хляб с просо и нахутСелски хляб с просо и нахут
1
Покрийте ги с кърпа и оставете за половин час, отново да се надуят и втасат. Идва ред за изпичането на селския хляб с просо и нахут....
Сладкиш с ябълки, просо и бадемиСладкиш с ябълки, просо и бадеми
Да ви е сладко с този сладкиш с ябълки, просо и бадеми!...
Копривена супа с просо и застройкаКопривена супа с просо и застройка
Копривената супа с просо и застройка е готова. * Вкъщи винаги разполагам с домашни бульони....
Просо с карфиол и варени яйцаПросо с карфиол и варени яйца
Докато водата в тенджерката заври, почистваме щателно просото и старателно го измиваме около 3 пъти (по желание може и да се накисне за малко)....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: