Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да си Сготвим Гювечета

Как да си Сготвим Гювечета

Прегледай всички 25 подбрани съвети относно как да си сготвим гювечета в Gotvach.bg.
Гювечета по овчарскиГювечета по овчарскиРазпределяте сместа в 4 гювечета, поръсвате с натрошено сирене и заливате със соса от разбитите яйца и настъргания кашкавал....
Гювечета по шопскиГювечета по шопски
3
Поставете на дъното на гювечете малко масло. Отгоре добавете нарязаните шунка, кашкавал и топено сирене....
Гювечета по ловджийскиГювечета по ловджийски
Нарежете наденицата на кръгчета и я разпределете в 4 гювечета. Във всяко добавете от запържените зеленчуци и нарязаните ситно домати....
Гювечета по унгарскиГювечета по унгарски
2
На дъното на намазнени гювечета разпределете лука, отгоре резени сирене, по едно цяло парче шунка, настърган кашкавал и маслото....
Гювечета по ДижонскиГювечета по Дижонски
Във намазани с мазнина гювечета поставете във всяко по равни количества от кюфтенцата, наденичката и по няколко парчета пържени картофки....
Гювечета по ориенталскиГювечета по ориенталски
Оформете 4 еднакви кюфтета и ги разпределете на дъното на 4 намаслени гювечета....
Гювечета по гръцкиГювечета по гръцки
На дъното на всяко гювече сипете по малко зехтин. Нарежете месото на кубчета и разпределете по равно на всички гювечета....
Гювечета по панагюрскиГювечета по панагюрски
1
Може да направите ястието и в малки гювечета, както и да промените количеството на продуктите според желания брой порции....
Гювечета по ЕлховскиГювечета по Елховски
5
В гювечетата най-отдолу слагаме месото, печените чушки, гъбите, царевицата, пушения бекон, картофите и отгоре поливаме със доматите и пюрето, които...
Гювечета по мелничарскиГювечета по мелничарски
Преди да поднесете гювечета по мелничарски, поръсете със ситно нарязания магданоз....
Гювечета по СвищовскиГювечета по Свищовски
3
След това на дъното на всяко гювече капнете зехтин и размажете по стените на гювечетата....
Гювечета по СопотскиГювечета по Сопотски
2
След това внимателно се поставя по едно яйце във всяко гювече и се допича до желаната твърдост. Добре е да се поднесе докато е топло....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: