Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви в уок Тиган

Как се Готви в уок Тиган

Прегледай всички 24 авторски предложения относно как се готви в уок тиган в Gotvach.bg.
Манатарки на тиган с маслоМанатарки на тиган с маслоАко не се побират всичките в тигана, тогава ги гответе на два пъти. Целта е да не са на купчина....
Телешко на тиган с лукТелешко на тиган с лук
Готвим на тих огън до готовност, като разбъркваме от време на време. Към края добавяме сухите подправки към телешкото на тиган....
Ориз на тиган с броколиОриз на тиган с броколи
Когато оризът набъбне - оризовата гарнитура е готова. Поднесете ориза на тиган с броколи със ситно нарязан, свеж магданоз....
Ориз на тиган с месоОриз на тиган с месо
Загрейте 50 мл мазнина в тиган с незалепващо покритие и запържете ориза на тиган за няколко минути....
Сьомга на тиган с лимонСьомга на тиган с лимон
Извадете и изпечете на загрят тиган от двете страни до готовност. Извадете и поднесете в подходяща чиния....
Пърленки на тиган с бульонПърленки на тиган с бульон
Намазваме с малко маргарин с масло всяка окръжност и печем на загрят тиган на котлона от двете страни....
Пиле със зеленчуци в уокПиле със зеленчуци в уок
В нагорещен уок тиган слагам олио, а после добавям и лука....
Свинско със зеленчуци в уокСвинско със зеленчуци в уок
След като е почти готово, слагаме сол на вкус и щипка чубрица, разбъркваме още 1-2 мин. поръсваме с настъргания кашкавал и пресен магданоз и махаме...
Как се готви зарганКак се готви зарган
Нужни са около 15 минути, за да е готова за сервиране. То се прави с кръгчета лимон около изпечената риба....
Как се готви лефер?Как се готви лефер?
Рибата лефер се готви по различни начини. Най-често се пече на скара, пържи се или се вари....
Как се готви артишокКак се готви артишок
След като знаете как се готви артишок, прочетете също: - как се вари артишок; - как се бели артишок; - как се яде артишок;...
Как се готви ярешко?Как се готви ярешко?
държави, в които ярешко се накисва в мляко, като тук е моментът да уточним, че според някои вярвания ярешкото не трябва нито да се накисва, нито да се готви...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: