Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Взимаме от супата и слагаме по малко при киселото мляко, като бъркаме, за да уравновесим температурата да не се пресече и връщаме отново в супата,...

Супата се оставя да ври, докато е готова, и после се застройва с яйцето и киселото мляко....

Сушените гъби се накисват за 20 мин. в топла вода, изстискват се и се режат на ивички....

Оставете супата да се вари 5 минути, след като кипне. Когато я свалите от огъня, добавете и шерито....

Пригответе руска гъбена супа сега и се насладете на автентичния вкус на руската кухня!
Гъбите се измиват и нарязват....

След края на програмата изчаках да се освободи капака и сервирах гъбената чорба с препечени филийки, а всяка порция отгоре полях със струйка зехтин...

Източник: Graciela Nikolova от Кулинарна мрежа
Ароматната гъбена чорба е готова....

Подчертавам, че чесънът е малко – 1 скилидка, просто за аромат, защото все пак е гъбена супа, а не шкембе чорба....
Рейтинг
4
Общо гласували: 10
52
46
32
20
10
Дай твоята оценка: