Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
![Традиционна паеля с морски дарове](/files/lib/250x250/fish-paella-shrimps-mussels.webp)
2
![Паеля с два вида месо](/files/lib/250x250/paelq-2-vida.webp)
1
![Паеля с пиле и чоризо](/files/lib/250x250/paella-chorizo-chicken.webp)
Загрейте зехтина в тиган, добавете лука и чоризото и ги запържете. Добавете чесъна, чушките, доматите и задушете за още няколко минути.
Прибавете...
![Валенсианска паеля с 3 вида месо](/files/lib/250x250/valenskianska-paela-flx.webp)
Махнете готовата паеля от огъня и похлупете за 5 минути.
Валенсианската паеля с 3 вида месо е готова....
![Паеля с пиле и морски дарове](/files/lib/250x250/paelq-chicken-seafood12.webp)
1
![Паеля с пилешко и заешко месо](/files/lib/250x250/paella-classic.webp)
Ароматизирайте паелята с клончето розмарин. Сложете капак и оставете да се задуши за няколко минути....
![Паеля с пилешко месо и зеленчуци](/files/lib/250x250/paella-pile-zelenchuci1.webp)
В рецептата се използва и шафран, но аз не съм добавяла, поради липса на такъв.
Разбъркайте и налейте топъл зеленчуков бульон....
![Паеля](/files/lib/250x250/oriz40.webp)
25
![Как се прави перлена захар](/files/lib/250x250/perlena-zahar.webp)
На Люси Евтимова е с добавка на брашно, а по-точно: Към 3 супени лъжици захар се прибавя 1 с. л. брашно, разбърква се до паста, така се да се задържа...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: