Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Паеля
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Паеля

Как се Прави Паеля

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно как се прави паеля в Gotvach.bg.
Паеля с картофиПаеля с картофиВземете най-големия тиган, с който разполагате или специален тиган, подходящ за паеля, ако случайно имате такъв! Ще ви трябва и капак....
Паеля с пилеПаеля с пиле
Разбърквате леко, за да се разпредели равномерно. До напълното приготвяне на паелята не се разбърква повече....
Паеля с чоризоПаеля с чоризо
Сложете изплакнатия ориз в тигана с олиото от наденичките и пилешкото и разбъркайте, така че да се покрие хубаво, за 2-3 мин....
Паеля с пилешкоПаеля с пилешко
1
Когато оризът поеме цялата точност, паелята с пилешко е готова. Поднесете с накълцан магданоз и резен лимон....
Паеля с омарПаеля с омар
Съвет: Ако не разполагате с тавичка за паеля, ястието може да се приготви в широк тиган с ниски стени. Добър апетит!...
Паеля с кафяв оризПаеля с кафяв ориз
Залейте с виното, доматите и пюрето и бъркайте, докато се изпари течността. Добавете 1ч.ч. от бульона и разбърквайте, докато се абсорбира....
Паеля с морски даровеПаеля с морски дарове
9
Паелята се посолява на вкус, разбърква се добре и се покрива с алуминиево фолио....
Паеля с патешко месоПаеля с патешко месо
1
Знаем, че оригиналната паеля се прави на уред, наречен паейеро, който е на газ и разпределя равномерно топлината на огъня по цялата тава, но такъв...
Автентична Паеля с ЧоризоАвтентична Паеля с Чоризо
Оставете паелята да се готви, докато оризът поеме течността или около 30 мин....
Паеля по ВаленсианскиПаеля по Валенсиански
1
В тиган за паеля се нагрява зехтинът. Пилето и заекът се осоляват и се слагат да се запържат до златисто....
Паеля с пилешко и свинскоПаеля с пилешко и свинско
Намалете и оставете на слаб котлон да се сготви и остане без вода. Готовата паеля с пилешко и свинско изключете....
Паеля с миди и скаридиПаеля с миди и скариди
Готовата паеля се напръсква с лимонов сок и се поднася....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
55
41
31
21
10
Дай твоята оценка: