Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гръцко реване с портокалПри сервиране поръсете гръцкото реване с портокал с кокосови стърготини и / или резен портокал....
Арабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре.
Да ви е сладко!...
Домашно реване с яйцаРеването се нарязва на квадрати или правоъгълници и се залива със сиропа.
Студено реване се залива с топъл сироп или обратното....
12
Реване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с портокалов сокИзсипете сместа в намазнена и набрашнена тава и изпечете до готовност реването и оставете да се охлади. Разрежете на квадратни парчета....
1
Турско реване с орехи
Преди да го консумирате, оставете турското реване с орехи за една вечер в хладилника, за да може сиропът хубаво да се поеме от блата....
Турско реване с грисРеването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа.
Турското реване с грис е готово....
3
Реване с карамелен пудинг
Сварете пудинга с вода и залейте върху реването, разпределете равномерно. Оставете да се охлади и да стегне в хладилник....
Реване с ванилов крем
Оставяме крема да се охлади малко и разстиламе върху охладеното реване. Леко поръсваме с канела /около една чаена лъжичка/....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: