Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реване с нескафеИзвадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп.
Сервирайте реването студено!...
Реване с Компот
Нарязваме орехите на ситно, а може и да се минат на машинка, както и прасковите от компота на ситно.
Всичко се добавя и разбърква добре....
Реване с крем
Горещото реване залейте с охладения сироп и оставете да се охлади и попие сиропа напълно....
Реване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с прасковиЗалейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
2
Реване от тефтерчетоКогато реването се пече, фурната не бива да се отваря, за да не спадне.
Охладете готовото реване....
3
Реване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи....
Турско реване с орехи
Преди да го консумирате, оставете турското реване с орехи за една вечер в хладилника, за да може сиропът хубаво да се поеме от блата....
Реване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие.
Реването с портокалови корички е готово....
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: