Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Реване

Как се Прави Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения за как се прави реване в Gotvach.bg.
Реване с нескафеРеване с нескафеИзвадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп. Сервирайте реването студено!...
Реване с КомпотРеване с Компот
Нарязваме орехите на ситно, а може и да се минат на машинка, както и прасковите от компота на ситно. Всичко се добавя и разбърква добре....
Реване с кремРеване с крем
Горещото реване залейте с охладения сироп и оставете да се охлади и попие сиропа напълно....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с прасковиРеване с праскови
2
Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Реване от тефтерчетоРеване от тефтерчето
3
Когато реването се пече, фурната не бива да се отваря, за да не спадне. Охладете готовото реване....
Реване от ИсперихРеване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи....
Турско реване с орехиТурско реване с орехи
Преди да го консумирате, оставете турското реване с орехи за една вечер в хладилника, за да може сиропът хубаво да се поеме от блата....
Арабско реване с грисАрабско реване с грис
15
Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо....
Реване с малинов сокРеване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с портокалови коричкиРеване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие. Реването с портокалови корички е готово....
Реване с шоколадова глазураРеване с шоколадова глазура
1
Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: