Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Хайвер от бобПасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио.
Разбъркваме...
Хайвер от грисДруг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
4
Хайвер от шаранВ буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.)....
2
Хайвер от патладжанЧесънът се счуква и се смесва с киселото мляко, солта и олиото, прехвърля се при патладжаните и се разбърква добре....
1
Пържен хайвер с яйца
В дълбок съд пасираме всички продукти без маслото добре.
После на котлона слагаме тиган и добавяме 2 с.л масло да загрее и добавяме сместа и пържим...
Тарама хайвер с крутони
Готовия хайвер се смесва с крутоните от препечен хляб и се украсява със сварено яйце, маслини и магданоз....
Диетичен хайвер с извара
Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото.
Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....
Гъбен хайвер с лук
Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.
Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода....
Зеленчуков хайвер в буркани
Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....
Рибен хайвер с грис
Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: