Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Обелете патладжаните и ги изпечете. Намачкайте ги и прибавете нарязаните на ситно яйца, сметаната, чесъна и магданоза.
Добавете олиото и посолете...

2

Готовия хайвер се смесва с крутоните от препечен хляб и се украсява със сварено яйце, маслини и магданоз....

В дълбок съд пасираме всички продукти без маслото добре.
После на котлона слагаме тиган и добавяме 2 с.л масло да загрее и добавяме сместа и пържим...

Вадя в голяма чиния, постлана с кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Сервирам пържен хайвер с опечените картофи....

Лукът се нарязва на ситно и се запържва до златисто.
Гъбите се почистват и се сваряват в солена вода....

Разпределете зеленчуковия хайвер в буркани, затворете и стерилизирайте за 15 минути....

Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото.
Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус....

Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: