Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ХайверГрамажът на хайвера е според личните предпочитания, а добавка от повече олио го прави по-пухкав....
Хайвер с яйце
Лукът се настъргва на ситно и се отделя настрани.
2. В купа с миксер се разбива хайверът до пяна.
3....
Хайвер от спанак
Счуква се чесънът и се прибавя към сместа. Добавя се сол на вкус .
Спаначеният хайвер се поднася с препечен хляб....
Хайвер от сиренеПри сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
1
Хайвер от патладжани
Обелете патладжаните и ги изпечете. Намачкайте ги и прибавете нарязаните на ситно яйца, сметаната, чесъна и магданоза.
Добавете олиото и посолете...
Хайвер от бобПасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио.
Разбъркваме...
1
Хайвер от шаранВ буркан или друг дълбок съд сипете заедно хайвера, накълцания съвсем ситно лук и сол на вкус (около 1/2 ч.л.)....
2
Хайвер от патладжанЧесънът се счуква и се смесва с киселото мляко, солта и олиото, прехвърля се при патладжаните и се разбърква добре....
1
Хайвер от гъби
Гъбите се почистват, отрязват им се пънчетата. Задушават се в олиото. Лукът се настъргва и се прибавя към тях....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: