Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ХайверГрамажът на хайвера е според личните предпочитания, а добавка от повече олио го прави по-пухкав....
Хайвер с яйце
Лукът се настъргва на ситно и се отделя настрани.
2. В купа с миксер се разбива хайверът до пяна.
3....
Хайвер от спанак
Счуква се чесънът и се прибавя към сместа. Добавя се сол на вкус .
Спаначеният хайвер се поднася с препечен хляб....
Хайвер от чушки
Чушките се почистват от семките и се изпичат. Обелват се и се нарязват на ситно. Към тях добавете и лука нарязан на ситно....
Хайвер от патладжани
Обелете патладжаните и ги изпечете. Намачкайте ги и прибавете нарязаните на ситно яйца, сметаната, чесъна и магданоза.
Добавете олиото и посолете...
Хайвер от тиквичкиТиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме.
Прибавяме...
1
Хайвер от извараРазбийте изварата с настъргания лук. Добавете червения пипер, счукания кимион.
Постепенно добавете и зехтина, като непрекъснато бъркате. Овкусете...
2
Хайвер от сиренеПри сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
1
Хайвер от гъби
Гъбите се почистват, отрязват им се пънчетата. Задушават се в олиото. Лукът се настъргва и се прибавя към тях....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: