Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Хайвер
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Прави Хайвер

Как се Прави Хайвер

Прегледай всички 24 авторски предложения за как се прави хайвер в Gotvach.bg.
ХайверХайверОсвен това хайверът може да се панира, пържи, да се добавя в рибни супи или чорби или върху хапки с хайвер, както и да се прави на хайверени кюфтенца...
Хайвер с яйцеХайвер с яйце
Лукът се настъргва на ситно и се отделя настрани. 2. В купа с миксер се разбива хайверът до пяна. 3....
Хайвер с лукХайвер с лук
3
Добавяме я при хайвера. Пак разбиваме....
Хайвер с грисХайвер с грис
Върнете отново на котлона и варете докато се сгъсти....
Хайвер с картофиХайвер с картофи
Аранжирайте хайвера в чиния с маслинки и магданоз....
Хайвер от чушкиХайвер от чушки
Чушките се почистват от семките и се изпичат. Обелват се и се нарязват на ситно. Към тях добавете и лука нарязан на ситно....
Хайвер от сиренеХайвер от сирене
1
При сервиране оформяме получения хайвер и поръсваме с настърганите и леко осолени белтъци....
Хайвер от бобХайвер от боб
1
Пасираме свареният боб. Добавяме 2 с.л. вода, счукания чесън, орехите, настъргания лук и маслините, нарязани на ситно. Поливаме с олио. Разбъркваме...
Хайвер от грисХайвер от грис
4
Кипнете 400 мл вода и добавете гриса при непрекъснато бъркане на слаб огън, докато се сгъсти....
Хайвер от гъбиХайвер от гъби
Гъбите се почистват, отрязват им се пънчетата. Задушават се в олиото. Лукът се настъргва и се прибавя към тях....
Хайвер от спанакХайвер от спанак
Счуква се чесънът и се прибавя към сместа. Добавя се сол на вкус . Спаначеният хайвер се поднася с препечен хляб....
Хайвер от тиквичкиХайвер от тиквички
1
Тиквичките обелени и нарязани на едри парчета, ги сваряваме в подсолена вода. Отцеждаме ги за 3-4 часа в гевгир, след което ги пасираме. Прибавяме...

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 8
52
43
31
22
10
Дай твоята оценка: