Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

3

Разпределяте сместа върху отделните зелеви листа и завивате сармички. Разстилате нарязаното зеле в тенджерата и нареждате отгоре сармичките....

Разпределете получената плънка върху зелевите листа, така че да можете да ги завиете след това....

Вземат се зелевите листа едно по едно, слага се малко от плънката и се навиват на сарми....

Отгоре се притискат зелевите сармички с обърната чиния. Добавя се вода, колкото да покрие чинията, и сармите се варят 2-3 часа на бавен огън....

Ще внимавате със солта, тъй като и киселото зеле може да е много солено. Сместа се разбърква и сваля от котлона....

5

Подберете тънки и фини листа киселото зеле. Трябва да са средни по размер, без дебели жилки....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: