Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


За глазурата за шоколадовия сладкиш се смесва киселото мляко с какао, разтопен на водна баня или в микровълновата бисквитен крем и течен подсладител...

Така по парчетата и отстрани се стича глазура и изглежда много апетитно, като се сервира.
Какаовият сладкиш с глазура е готов....

3

Разпределяме ги в плодовия сладкиш като се стараем да ги потопим почти напълно в кексовата смес....

Добавете едно по едно яйцата, като продължавате да разбивате с миксера до получаване на пухкав крем....

След като поизстине, се намазва със сметаната, разбита с пудрата захар.
Отгоре се нареждат отцедените плодове от компота....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: