Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле ПикасоЗапържете пилешките бутчета в загрятата мазнина до златисто. Отстранете ги от съда.
В същата мазнина сложете ситно нарязания лук и запържете,...
2
Пиле Балти
Първата ступка, за да направим индийското пиле Балти, е да настържем ситно джинджифила и чесъна....
Пиле Кабса
Хубаво е да готвите в широк и дълбок съд или тиган, за да не е на прекалено дебел пласт оризът....
Пиле Марая
Върху филенцата се правят дълбоки разрези, като се внимава да не се среже месото напълно. В тези разрези ще се пълни пилето....
Пиле ПармиджаноДобавете доматения сос, босилека и дафиновите листа и оставете да къкри на слаб огън, докато се сгъсти....
1
Пиле Италия
Пилешките гърди се срязват на три парчета хоризонтално и поставяме в намаслена тава. Поръсват се с малко сол, черен пипер и подправка за пиле....
Пиле менди
Ориза сваряваме до готовност.
Пилешкото месо нарязваме на късчета и овкусяваме със сухите подправки, горчицата и соевия сос. Оставяме така за половин...
Пиле ЖанушаМоже да сервираме пилешкото с мляко с гарнитура по избор - според сезона и вкуса.
Добър апетит с това пиле Жануша!...
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка: