Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво да Сготвя с Пържоли

Какво да Сготвя с Пържоли

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно какво да сготвя с пържоли в Gotvach.bg.
Пържоли в гърнеПържоли в гърнеПържолите се поръсват със сол и черен пипер. Слагат се отгоре върху зеленчуците. Овкусява се с подправки по избор....
Овкусяване на пържолиОвкусяване на пържоли
2
Овкусяването на пържолите е задължително, поради което е добре да се научим какви подправки подхождат при приготвянето на пържоли и по каквъв начин...
Гарнитури за пържолиГарнитури за пържоли
1
Но не е необходимо винаги да сервирате пържолите със салата. Съществуват печени на скара зеленчуци, задушено зеле, гъби....
Пет начина да приготвим пържолиПет начина да приготвим пържоли
1
Трябват ви две пържоли без кост, които да счукате хубаво и да ги изтъните....
Пържоли по френскиПържоли по френски
Пържолите по френски са готови....
Пържоли от карфиолПържоли от карфиол
Пържолите от карфиол са много вкусни - струва си да опитате....
Пържоли по ловджийскиПържоли по ловджийски
1
Посоляват се и се оставят да престоят около 10 минути, след което се изпържват в сгорещената мазнина и се изваждат в затоплен съд....
Пържоли по гръцкиПържоли по гръцки
Гъбите се обелват и ако са малки, се оставят цели, ако са по-големи, може да се срежат наполовина. Пържолите се начукват с чук за месо....
Пържоли по плевенскиПържоли по плевенски
Може да поднесете с картофено пюре, пържени картофи и камби от туршия....
Пържоли на фурнаПържоли на фурна
Пържолите се начукват с чукче. Наредете ги в тава, поръсете с черен пипер и разтопената мас. Оставете ги в хладилник да престоят 3-4 часа....
Пържоли от морунажПържоли от морунаж
Най-важното условие, което трябва да спасите, е да си набавите прясна риба. Тя се почиства от вътрешностите, главата, люспите и перките....
Пържоли на барбекюПържоли на барбекю
Мятайте пържолите отгоре, като периодично ги намазвате с част от маринатата. Между пържолите слагайте да се запекат и парчетата лук....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
53
40
30
21
10
Дай твоята оценка: