Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

По желание маслинената каша може да се сгъсти допълнително, разбивайки брашно във вода....

Фасулената каша се поднася със саламура от оцет, чесън и копър и чудесно се съчетава с малко хубаво домашно сирене.
Споляй Ви!...

1

Към тази каша накрая прибавяме и настърганото сирене.
Сервираме сиренявата каша както топла, така и студена, зависи от предпочитанията....

Кашата се поръсва със счуканият черен пипер. Подправя се с счукания чесън. Месото се връща в тенджерата и тя се захлупва....

Почиствате месото и го сварявате в подсолена вода. Приготвяте запръжката от брашното и я разреждате с част от водата, в която е вряло месото и варите...

2
Рейтинг
3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: