Gotvach.bg»Избрани Колекции»Празена Каша
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Празена кашаНакълцайте съвсем ситно праза и го сложете да се запържва в загрятото олио и масло....
2
КашиПразена супа
Лукът се нарязва на ситно, а празът на тънки кръгчета, от които се отделя съвсем малко за гарниране. Останалата част, заедно с лука, се задушава в...
Празена яхния
Овкусете с подправки и снемете празената яхния от котлона. Поднесете порция празена яхния със запечен колбас по избор....
Празена баница
Задушаваме изчистения и ситно нарязан праз в половината от мазнината и малко вода.
Когато омекне празът добавяме подправките черен пипер, червен...
Празнична празена питка
След като се изпече, празнична празена питка покриваме с чиста кърпа, за да бъде мекичка....
Празена супа Вишисоаз
Поднасяме празена супа Вишисоаз топла или студена с прясна мащерка и маслени трохи....
Постна празена чорба
Празът се почиства от външните листа и бялата най-крехка част се нарязва на ситно. Задушава се в олиото заедно с настъргания морков в тенджерата,...
Празена яхния с кюфтета
Покрийте с капак празена яхния с кюфтета и оставете да се задушат подправките за около 10 минути преди сервиране....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 6
54
42
30
20
10
Дай твоята оценка: