Gotvach.bg»Избрани Колекции»Суджучена Каша
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Суджучена кашаПочистваме и измиваме лука, като го нарязваме и запържваме в олиото.
Към него добавяме брашното и червения пипер, както и нарязаните на дребно...
Суджучена манджа
Поднесете суджучената манджа с прясно нарязан магданоз и стрита люта чушка по желание....
Ечемичена каша
Измийте перления ечемик и го накиснете за няколко часа във вода.
Смесете 1/3 чаена чаша вода с прясното мляко.
В тенджерка сложете набъбналия...
Доматена каша
Запържете брашното в олио и добавете, като разбърквате непрекъснато червения пипер, доматите, които предварително сте нарязали на малки парченца и...
Манная каша
В тенджерка си слагаме прясното мляко и я слагаме на котлона да заври.
В купичка си слагаме гриса, солта и захарта, разбъркваме продуктите....
Френкова кашаРецептата е автентична от Пловдивското село Труд. На много места в Тракия на доматите казват френки (френкове, френчове, френци) и това има своята...
1
Безглутенова каша
Избираме безглутенова детска каша - оризово-царевична или от елда.
Освен за бебетата тя може да бъде един пълноценен източник на енергия и за...
Маслинена каша
Запържваме в загрятото олио лука и моркова до получаване на златист цвят.
След като са готови, добавяме брашното и червения пипер, запичаме и...
Будамяна каша
Почистете и измийте лука и моркова. Нарежете си на ситно (моркова може да го настържете с ренде).
Загрейте подходящ (дълбок) тиган с малко мазнина...
Фасулена каша
Рецептата е традиционна от Пловдивското село Труд.
1. Зеленият фасул се измива, почиства, нарязва на парчета с големина 1-2 см и се сварява в подсолена...
Ишмер Каша
За тази ишмер каша купичка си размиваме във вода брашното.
В съд си поставяме маслото и оставяме на котлон да се разтопи.
След като е готово...
Заешка Каша
Нарязвате заека на порции, изкисвате месото в студена вода за около час.
Сипвате олио в тенджера и запържвате месото, като по-късно добавяте нарязания...
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: