Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическа Пица Маргарита

Класическа Пица Маргарита

Прегледай всички 23 авторски предложения за класическа пица маргарита в Gotvach.bg.
Пита Маргарита с плънка от сливов мармаладПита Маргарита с плънка от сливов мармаладМаята се разбърква в хладката вода със захарта и замесваме меко тесто с останалите продукти. Втасва на топло 30 минути. Разделя се малки топчета...
Оригинална МаргаритаОригинална Маргарита
2
Вашата класическа Маргарита е готова!...
Сандвич МаргаритаСандвич Маргарита
1
Доматите се попарват с вряла вода и се обелват. Нарязват се на тънки резени. Моцарелата се нарязва на тънки филийки. Босилекът се реже на ситно...
Ягодова МаргаритаЯгодова Маргарита
Във висока чаша за Маргарита изсипете коктейла и украсете с цяла или нарязана ягода....
Пита МаргаритаПита Маргарита
Така оформената пита Маргарита се оставя отново да втасва, покрита и на топло за около 25 мин....
Коктейл МаргаритаКоктейл Маргарита
Ръбът на коктейлна чаша се потапя последователно в лимонов сок и сол. Съставките се смесват в шейкър, силно се разклаща и се прецежда през стренер...
Салата МаргаритаСалата Маргарита
Нарязваме доматите на четири равни парченца. Краставицата режем на половина и след това на тънки парченца. По същият начин нарязваме и сиренето...
Питка МаргаритаПитка Маргарита
Като се опече може да се намаже с мед и да се поръси с орехи....
Малинова маргаритаМалинова маргарита
Пригответе коктейлни чаши, които се потапят в лимонов сок и след това в смес от захар и сол. Разбийте всички съставки в блендер и след това прецедете...
Коктейл Каталина МаргаритаКоктейл Каталина Маргарита
Сипете в чаша за маргарита и поднесете с украса от кора от лайм....
Класически коктейл МаргаритаКласически коктейл Маргарита
Наздраве с класически коктейл Маргарита....
Слаба портокалова МаргаритаСлаба портокалова Маргарита
Сместа се изсипва в чашата, като се напълва ⅔ от нея. Накрая коктейлът се допълва с газирана вода. Слабата портокалова Маргарита е готова....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: