Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кюфтета по Манастирски

Кюфтета по Манастирски

Разгледай всички 23 избрани предложения за кюфтета по манастирски в Gotvach.bg.
Рибена чорба по манастирскиРибена чорба по манастирскиНарязвате по-едрата риба, посолявате и я напръсквате с оцет. Заливате по-дребната риба с подсолена вода и я варите, докато омекне....
Рибен гювеч по манастирскиРибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Вкусно Пиле по МанастирскиВкусно Пиле по Манастирски
Вкусното Пиле по Манастирски е готово. Добър апетит!...
Постни сарми по манастирскиПостни сарми по манастирски
Постните сарми се пекат 60 мин. под капак на 200 градуса на вентилатор. Постните сарми по манастирски са готови....
Пилешки дробчета по манастирскиПилешки дробчета по манастирски
1
Пилешките дробчета по манастирски са готови....
Постна леща по манастирскиПостна леща по манастирски
Поднесете постната леща по манастирски, поръсена с магданоз и оцет....
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Боб чорбата по манастирски е готова....
Варено петле по манастирскиВарено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Около 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
Телешки гювеч по манастирскиТелешки гювеч по манастирски
4
Обезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода. Последователно се прибавят ситно нарязаният...
Задушено агнешко по манастирскиЗадушено агнешко по манастирски
Наливате толкова топла вода, колкото е необходимо, за да покрие месото, и на тих огън под похлупак варите, докато месото напълно омекне....
Ориз с орехи по манастирскиОриз с орехи по манастирски
Сокът от лимон придава свежест на ориза по манастирски....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 9
51
43
33
22
10
Дай твоята оценка: