Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Варено петле по манастирски
Изчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио.
Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Рибен гювеч по манастирски
Измийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина.
След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...
Боб чорба по манастирскиОколо 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
1
Рибена чорба по манастирскиНарязвате по-едрата риба, посолявате и я напръсквате с оцет. Заливате по-дребната риба с подсолена вода и я варите, докато омекне....
1
Телешки гювеч по манастирскиОбезкостеното, измито и почистено месо се нарязва на парчета и се задушава в сгорещеното олио и малко вода.
Последователно се прибавят ситно нарязаният...
4
Задушено агнешко по манастирски
Нарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус. Всяко парче овалвате в брашното и леко запържвате в загрятото...
Картофи с Ориз по МанастирскиОбелваме и нарязваме картофите на филийки. В тавичка ги нареждаме, добавяме ориза и поливаме отгоре с олиото.
Към тях добавяме и доматите, като...
4
Рейтинг
3.3
Общо гласували: 9
51
43
33
22
10
Дай твоята оценка: