Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен хляб - обикновенБрашната се смесват и разбъркват в подходящ съд.
Яйцето, солта, захарта, маслото, маята и топла вода (50°C) се смесват в купичка и се разбъркват...
Обикновен домашен хляб
Разтворете маята в хладка вода. Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче. В кладенчето се изсипват яйцата...
Моят лесен домашен течен шоколад
В по-голяма тенджера смесете всички сухи съставки и разбъркайте добре.
Прибавяйте по малко и на тънка струя прясното мляко при непрекъснато разбъркване...
Лесен домашен сладолед без яйцаНаправете си домашен и без яйца.
В купа се разбъркват всички продукти много добре. Получената смес се слага в хладилник....
1
Домашен хляб 3x30 минути
От следните съставки ще получите 650 г домашен хляб 3x30 минути, който ще остане пресен поне 3 дни, и то без никакви консерванти....
Домашен хляб в йенаСмесете сухата мая с пресятото брашно, солта и захарта. Разбъркайте хубаво, за да се смесят добре съставките. Налейте чаша топла вода и замесете меко...
1
Домашен хляб без месенеВажно е да ползвате една и съща чаша за мерене на продуктите.
В дълбока купа пресявам брашното и към него добавям солта и водата с разтворена в...
4
Домашен Хляб за Бебе
Разбъркваме водата, маслото, захарта и солта. Постепенно сипваме брашното, смесено с маята, и омесваме хубаво.
Оставяме за 15 минути на топло....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: