Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Домашен Хляб

Лесен Домашен Хляб

Открий всички 36 авторски предложения относно лесен домашен хляб в Gotvach.bg.
Сполучлив домашен хлябСполучлив домашен хлябСполучливият домашен хляб е готов....
Занаятчийски домашен хлябЗанаятчийски домашен хляб
Занаятчийският домашен хляб е чуден!...
Обикновен домашен хлябОбикновен домашен хляб
Разтворете маята в хладка вода. Брашното и солта (и сухата мая, ако се ползва) се смесват и в тях се прави кладенче. В кладенчето се изсипват яйцата...
Домашен хляб - обикновенДомашен хляб - обикновен
Брашната се смесват и разбъркват в подходящ съд. Яйцето, солта, захарта, маслото, маята и топла вода (50°C) се смесват в купичка и се разбъркват...
Мек домашен хлябМек домашен хляб
Мекият домашен хляб е готов....
Моят Домашен ХлябМоят Домашен Хляб
Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....
Моят лесен домашен течен шоколадМоят лесен домашен течен шоколад
В по-голяма тенджера смесете всички сухи съставки и разбъркайте добре. Прибавяйте по малко и на тънка струя прясното мляко при непрекъснато разбъркване...
Лесен домашен сладолед без яйцаЛесен домашен сладолед без яйца
1
Направете си домашен и без яйца. В купа се разбъркват всички продукти много добре. Получената смес се слага в хладилник....
Домашен хляб с квасДомашен хляб с квас
5
На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета. Източник: Ралица Николаева...
Домашен хляб 3x30 минутиДомашен хляб 3x30 минути
От следните съставки ще получите 650 г домашен хляб 3x30 минути, който ще остане пресен поне 3 дни, и то без никакви консерванти....
Домашен хляб в йенаДомашен хляб в йена
1
Смесете сухата мая с пресятото брашно, солта и захарта. Разбъркайте хубаво, за да се смесят добре съставките. Налейте чаша топла вода и замесете меко...
Домашен хляб в пликДомашен хляб в плик
В дълбока купа сложете топлата вода и изсипете маята в нея. Разбъркайте и добавете захарта, солта и олиото. Започвате да месите, като добавяте...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: