Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Домашен Хляб

Лесен Домашен Хляб

Открий всички 36 авторски предложения относно лесен домашен хляб в Gotvach.bg.
Домашен хляб 3x30 минутиДомашен хляб 3x30 минутиОт следните съставки ще получите 650 г домашен хляб 3x30 минути, който ще остане пресен поне 3 дни, и то без никакви консерванти....
Домашен хляб в пликДомашен хляб в плик
В дълбока купа сложете топлата вода и изсипете маята в нея. Разбъркайте и добавете захарта, солта и олиото. Започвате да месите, като добавяте...
Домашен хляб с квасДомашен хляб с квас
5
На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета. Източник: Ралица Николаева...
Домашен хляб без глутенДомашен хляб без глутен
Готовият домашен хляб без глутен се вади върху решетка, за да изстине....
Домашен хляб с макДомашен хляб с мак
Затопляме водата. Разтваряме в чаша хладката вода, захарта и маята и оставям на топло да се активизира маята. Пресяваме брашното в купа и добавяме...
Домашен хляб със семенаДомашен хляб със семена
Млякото се затопля за кратко в микровълнова, изсипва се маята и захарта и се оставя настрана докато се активизира маята. Към пресятото брашното се...
Домашен хляб с плънкаДомашен хляб с плънка
Изсипваме брашното в тава, правим геранче, в което чукваме яйцето, слагаме киселото мляко и солта. Замесваме с разтворената в хладка вода мая,...
Домашен Хляб за БебеДомашен Хляб за Бебе
Разбъркваме водата, маслото, захарта и солта. Постепенно сипваме брашното, смесено с маята, и омесваме хубаво. Оставяме за 15 минути на топло....
Домашен хляб с маслоДомашен хляб с масло
Маята разтваряме в 100 мл хладка вода със захарта и 2-3 с.л. брашно. Оставя за десетина минути. Пресяваме останалото брашно и му добавяме солта...
Домашен хляб с украсаДомашен хляб с украса
1
Натрошава се маята в топла вода и се разтваря със захарта. Оставя се да шупне за 10 минути. Замесваме с останалите продукти меко тесто и се оставя...
Домашен хляб с лимецДомашен хляб с лимец
Маята се разтваря в 1 ч.ч. топла вода заедно със захарта. Оставя се да шупне. С намаслени ръце се омесва полутвърдо тесто. Поставя се в незалепваща...
Домашен хляб с млякоДомашен хляб с мляко
1
Млякото се загрява до 35-40 градуса. Добавя се маята, разбърква се, след това се сипват солта и захарта и отново се бърка, докато се разтворят. Брашното...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: