Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Много ароматен домашен суджукСлед това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и проветриво място поне 3 седмици....
Домашен овчи суджук
Мястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква.
Накрая суджуците се закачат на подходящо място да съхнат....
Да си направим домашен суджукНа 25-я ден суджукът е готов за консумация.
Суджук може да се направи и само от свинско месо....
5
Суджук на фурна
Поставяме суджука в съд и изсипваме бирата, държим, докато кипне.
Изваждаме го и нарязваме на парчета....
Суджук по селскиСуджукът по селски трябва да е готов след 24 до 48 дни.
Ако не е добре изсушен, може да се консумира печен на скара....
8
Суджук от дивечОтделяйте отделните суджуци чрез усукване на червото. Сложете ги върху кухненския плот и ги притиснете с нещо тежко....
5
Вкусен боб с домашен суджук
Сервирайте яхнията с парче домашен суджук.
Вкусният боб с домашен суджук е готов....
Домашна пица с домашен суджук
После редим нарязаните на парчета суджук, следва лукът, нарязан на полумесеци, слагаме маслини, поръсваме с подправката за пица и най-отгоре слагаме...
Свински суджук с прясно зеле
След като поизсъхнат, се пушат 5-6 дни на 25 градуса в домашна сушилня....
Суджук с боб в гювечеПодреждаме суджука ветрилообразно.
Слагаме в студена фурна на 200 градуса за един час....
6
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: