Gotvach.bg»Избрани Колекции»Направа на Домашен Суджук
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


8

Поръсваме с натрошено сирене обилно, да покрие хубаво гювечетата, слагаме по 4 парчета суджук отстрани на всяко едно от тях....

5

3

Нарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца.
Смесваме с всички подправки и разбъркваме хубаво, за да може подправките да се смесят...

Готовите суджуци наредете на дълъг прът до изсъхването им. Когато са почти сухи, може да ги намачкате с точилка....

Интересното при това ястие е, че оризът изчезва в крайния резултат и сякаш ядете по-мек и лек суджук, понеже оризът е поел мазнината на месото....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: