Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Суджук Горнооряховски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Най-вкусният горнооряховски суджукМесото се реже на средни по големина късове и се осолява. Така престоява около 24 часа и след това се отцежда от отделената вода и се смила в месомелачка...
2
Приготвят 60-метров суджук за Празника на горнооряховския суджук
Горнооряховският суджук е един от най-старите продукти, произвеждани у нас....
Пикантен домашен суджук
Нарязваме всичкото месо с остър нож на много ситни парченца.
Смесваме с всички подправки и разбъркваме хубаво, за да може подправките да се смесят...
Много ароматен домашен суджук
След това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и проветриво място поне 3 седмици....
Домашен овчи суджук
Мястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква.
Накрая суджуците се закачат на подходящо място да съхнат....
Домашен суджук от свинска плешкаГотовите суджуци нареждаме на прът.
Оставяме да се сушат на проветливо и защитено място домашен суджук от свинска плешка....
8
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
51
47
30
22
10
Дай твоята оценка: