Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Суджук от Еленско Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен суджук с ориз и месо на фурна
Интересното при това ястие е, че оризът изчезва в крайния резултат и сякаш ядете по-мек и лек суджук, понеже оризът е поел мазнината на месото....
Домашен суджук от конско и свинско месо
Смилайте месото, като редувате равни количества свинско и конско месо....
Еленско филеФилетата се задушават в половината от мазнината, наредени отгоре със задушени гъби, които са покрити с парче сланина.
След като се позапекат на...
1
Еленско плато
Филе Елена, Еленски бут и Еленска сланина са продукти от свинско месо, приготвено в Еленският балкан, а не мезета от еленско месо....
Много ароматен домашен суджук
След това се пълнят с месото, оформят се суджуци и се слагат да съхнат на хладно и проветриво място поне 3 седмици....
Домашен овчи суджук
Мястото, което ще е край на всеки суджук, се усуква.
Накрая суджуците се закачат на подходящо място да съхнат....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: