Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


3

1

Загрейте мазнината и запържете от всички страни добре почистените пилешки бутчета....

1

В купа разбийте яйцето, част от подправките и солта, смляната сланина и галетата.
Оставете сместа да престои 10-тина минути. Междувременно оваляйте...

Бутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват.
След което се поставят в тава заливат се с остатъка...

1. Махнете кожата от бутчетата и ги посолете.
2. Направете марината с посочените продукти, добре накиснете месото в нея и оставете за едно денонощие...

За да приготвите специалната подправка за бутчетата, като запечете в сух загрят тиган бадемите и семената за 30 секунди, като ги бъркате.
След...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: