Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1. Махнете кожата от бутчетата и ги посолете.
2. Направете марината с посочените продукти, добре накиснете месото в нея и оставете за едно денонощие...

В купа разбийте яйцето, част от подправките и солта, смляната сланина и галетата.
Оставете сместа да престои 10-тина минути. Междувременно оваляйте...

Всичко, без бутчетата, се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце.
Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката. Зашиват се...

8

Бутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват.
След което се поставят в тава заливат се с остатъка...

Сипете пилешките бутчета и ги запържете за 5 минути, след което ги наредете на кухненска хартия, за да се абсорбира мазнината....

Може да поднесете Облечени пилешки бутчета и маслини със салата по избор....

За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....

Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се.
Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....

Измиваме месото добре и го нарязваме на едри парчета.
След това го задушаваме на тих огън до омекване с малко сол и вода.
През това време...
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: