Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обезкостен Пилешки Бут

Обезкостен Пилешки Бут

Открий всички 41 подбрани съвети относно обезкостен пилешки бут в Gotvach.bg.
Пилешки бутчета (Египет)Пилешки бутчета (Египет)За да приготвите специалната подправка за бутчетата, като запечете в сух загрят тиган бадемите и семената за 30 секунди, като ги бъркате. След...
Мариновани пилешки бутчетаМариновани пилешки бутчета
1. Махнете кожата от бутчетата и ги посолете. 2. Направете марината с посочените продукти, добре накиснете месото в нея и оставете за едно денонощие...
Облечени пилешки бутчетаОблечени пилешки бутчета
В купа разбийте яйцето, част от подправките и солта, смляната сланина и галетата. Оставете сместа да престои 10-тина минути. Междувременно оваляйте...
Пълнени пилешки бутчетаПълнени пилешки бутчета
Всичко, без бутчетата, се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце. Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката. Зашиват се...
Панирани пилешки бутчетаПанирани пилешки бутчета
8
Измийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят....
Сочни пилешки бутчетаСочни пилешки бутчета
Бутчетата се измиват добре и се мариноват за 3-4 часа, като от време на време се разбъркват. След което се поставят в тава заливат се с остатъка...
Глазирани пилешки бутчетаГлазирани пилешки бутчета
Сипете пилешките бутчета и ги запържете за 5 минути, след което ги наредете на кухненска хартия, за да се абсорбира мазнината....
Облечени пилешки бутчета и маслини в бутер тестоОблечени пилешки бутчета и маслини в бутер тесто
Може да поднесете Облечени пилешки бутчета и маслини със салата по избор....
Агнешки бут на фурнаАгнешки бут на фурна
3
Агнешкият бут на фурна е готов....
Агнешки Бут по ГръцкиАгнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр....
Свински Бут на СкараСвински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се. Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Овнешки бут по средногорскиОвнешки бут по средногорски
Измиваме месото добре и го нарязваме на едри парчета. След това го задушаваме на тих огън до омекване с малко сол и вода. През това време...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
43
32
21
10
Дай твоята оценка: