Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тънкости при панирането на кашкавал и сиренаКогато панирате кашкавал и сирене, трябва да се спазват някои тънкости, за да се получи панировката хрупкава, а сиренето или кашкавалът да останат...
Запеканка с кашкавалИзвадете го, наръсете с настърган кашкавал и отново го върнете във фурната.
Печете до стопяване на кашкавала....
1
КашкавалКулинарната употреба на кашкавала е необятна – той е слага в огретени, ястия на фурна, салати, дори и супи....
1
Огретен от тиквички с кашкавал и сирене
Запекох огретена още пет-шест минути до стягане на яйцата.
Чудесен и много вкусен огретен от тиквички с кашкавал и сирене....
Зеленчукова запеканка с кашкавал
Печете в средата на печката, докато се запича кашкавалът запеканката се сготвя напълно.
Зеленчуковата запеканка с кашкавал е готова....
Три фалшиви марки сирене и две марки кашкавал спипа БАБХ
Взети са общо 169 проби от сирене, кашкавал, масло и кисело мляко на различни производители....
Огретен от тиквички със сметана, сирене и кашкавал
Огретенът от тиквички със сметана, сирене и кашкавал е готов....
Запеканка с просо и кашкавал
Необикновена, но апетитна запеканка с просо и кашкавал!
Първо оставете просото да престои във вода една нощ....
Запеканка с колбаси и кашкавал
Отгоре посипваме настъргания на ренде кашкавал.
Запича повторно ястието до зачервяване. Поднася се веднага със салата според сезона....
Запеканка с колбас и кашкавалДолейте разбитите заедно прясно мляко и сметана, овкусете соса със сол, черен пипер и риган и добавете малки кубчета кашкавал (около 150 г)....
2
Рейтинг
4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: