Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап със свинско месоКебапа поднасяме, поръсен с нарязан пресен магданоз.
Кебапът със свинско месо е готов....
2
Свинско със зелеСвинско със зеле се оставя да ври, докато остане на мазнина.
Любимата селска гозба се поръсва с магданоз....
23
Яхния от свинско месо с кисело зеле
Поръсвате с червен пипер и заливате с разтопената свинска мас....
Кисело зеле в гювеч със свинско и пилешкоИзмиваме пилешките бутчета, както и свинското месо.
Зелката нарязваме на ситно, а месото - на по едри късчета....
1
Кисело зеле със свинско месо в глинен гювеч
Когато е готово свинското със зеле, изчакваме да поизстине и сервираме с чаша червено вино.
Добър Апетит!...
Свинско с кисело зеле в гювеч по шопски
В гювеч наредете последователно зелето и месото, а най-отгоре сложете пиперките....
Мариновано свинско в гювеч
Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Свинско запечатано в гювеч
Свинското се нарязва на пържоли. Правят се леки разрези по пържолките. Осоляват се от двете страни....
Манастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: