Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновано свинско в гювеч
Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Манастирски гювеч със свинско
След десетина минути прибавете маслините и печете гювеча на 200 градуса около 30-35 минути.
Поръсете с нарязан магданоз....
Пъстър гювеч със свинско
Оттегляте от котлона и прибавяте месото, обърквате добре и пресипвате в йенски или обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за...
Винено свинско в гювечНадребняваме измитото и почистено свинско, след което го осоляваме и запържваме в тиган с половината мазнина....
1
Славянски гювеч със свинскоЯстието се разбърква и се изсипва в гювеч.
Печете славянския гювеч на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
4
Запеканка от свинско бонфиле
Прехвърля се в гювеч или като мен - в продълговата форма за кекс. Отгоре се поръсва с настърган кашкавал и печем за 20 минути на 180°C....
Вкусна манджа свинско с празподправките черен пипер, чубрица, сух чесън, млян кимион
- сол и червен пипер
- месен бульон (от месото)
Добавям предварително свареното свинско...
5
Манджа със свинско и картофи
След като свалим манджата от котлона с черпак, много бавно смесваме кашата със сока от манджата....
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: