Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Пангасиус на Фурна

Печен Пангасиус на Фурна

Разгледай всички 21 кулинарни идеи относно печен пангасиус на фурна в Gotvach.bg.
Чорба от пангасиусЧорба от пангасиусПангасиусът се нарязва на малки парчета и се слага в тенджерата заедно с измития ориз....
Хрупкав пангасиус с корнфлейксХрупкав пангасиус с корнфлейкс
Подредете филетата в тавата и изпечете до златисто в загрята фурна. Поднесете панираната риба с подходяща салата....
Панирани филенца от пангасиусПанирани филенца от пангасиус
Панираните филенца от пангасиус са много вкусни....
Рибена супа с пангасиусРибена супа с пангасиус
Рибената супа с пангасиус е готова....
Ароматен пангасиус с панировкаАроматен пангасиус с панировка
Почистената риба се нарязва на порционни парчета и се маринова за около 1-2 часа в смес от лимонов сок, настърган корен от джинджифил и пресен копър...
Пангасиус в доматен сосПангасиус в доматен сос
4
Ястието се пече до готовност в загряна на 190 градуса фурна. Поднася се леко охладено със свежи резени домат за украса....
Кюфтета от риба пангасиусКюфтета от риба пангасиус
2
Сваряваме картофите, морковите и рибата и ги намачкваме. Режем на ситно или пасираме магданоза, копъра, чесъна, сока от половин лимон. Смесваме...
Паниран пангасиус с царевично брашноПаниран пангасиус с царевично брашно
Филетата от пангасиус измийте и подсушете....
Пангасиус във фолио на скараПангасиус във фолио на скара
Пече се на скара, като периодично се обръщат по около 10-15 минути за страна. Да ви е сладко с този пангасиус във фолио на скара....
Пангасиус с ориз и доматиПангасиус с ориз и домати
Добавяте и вода колкото да покрие ориза и печете на умерена фурна до готовност, като го наблюдавайте и при нужда добавяйте вода....
Пангасиус със сос от грейпфрутПангасиус със сос от грейпфрут
Всички продукти за дресинга се смилат в кухненски робот, като първо се сложи лимонът да се смели и след това се добавят останалите. Филетата се...
Пангасиус с лимон и орехиПангасиус с лимон и орехи
Размразете рибата и я нарежете на лентички. Овкусете с бял пипер, сол и половината лимонов сок. Оставете да престои 15 минути. В зехтин запържете...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 7
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка: