Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пангасиус на Фурна с Доматен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пангасиус на Фурна с Доматен сос

Пангасиус на Фурна с Доматен сос

Открий всички 12 избрани предложения за пангасиус на фурна с доматен сос в Gotvach.bg.
Пангасиус в доматен сосПангасиус в доматен сосГотовите се слагат в тава и се поливат с овкусения с подправките доматен сос. Ястието се пече до готовност в загряна на 190 градуса фурна....
Замразен пангасиус на фурнаЗамразен пангасиус на фурна
Печете до златисто във фурната, сервирайте с резен лимон. Замразеният пангасиус на фурна е готов....
Пангасиус филе на фурнаПангасиус филе на фурна
2
Филето пангасиус се сервира горещо с парченце масло и поръсено с пресен магданоз....
Пангасиус на фурна със зеленчуциПангасиус на фурна със зеленчуци
Сипете 1 чаша вода и сложете овкусените филета пангасиус. Печете във фурната до хубав златист цвят. Сервирайте ястието топло....
Пангасиус със сос от грейпфрутПангасиус със сос от грейпфрут
Всички продукти за дресинга се смилат в кухненски робот, като първо се сложи лимонът да се смели и след това се добавят останалите. Филетата се...
Паниран пангасиусПаниран пангасиус
3
Поднесете панирания пангасиус с гарнитура по избор....
Пържен пангасиусПържен пангасиус
1
Посолете филетата пангасиус и ги поръсете с черен пипер....
Пангасиус на скараПангасиус на скара
Печем пангасиус на скара за около 3-4 минути от едната страна и след това обръщаме от другата....
Кебап от пангасиусКебап от пангасиус
2
За украса можете да сложите маруля, лимон, домати, варени картофи....
Чорба от пангасиусЧорба от пангасиус
1
Пангасиусът се нарязва на малки парчета и се слага в тенджерата заедно с измития ориз....
Паниран пангасиус филеПаниран пангасиус филе
Филето се размразява. Приготвя се панировка от изброените продукти. Трябва да се получи гъста панировка. Овалват се филетата в панировката...
Пангасиус с горчицаПангасиус с горчица
Филетата от Пангасиус се измиват и подсушават. Фурната загряваме на 200 градуса....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: