Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешки врат, печен на фурнаПохлупва се с капак и се пече в предварително загрята фурна на 220 градуса за 30 минути....
Печен цял лук
Печете в предварително загрята статична фурна на 180° за около 1 час, докато лукът стане златисто кафяв....
Свински врат на фурна с картофи
Покрийте добре с алуминиево фолио и сложете да се пече в предварително загрята фурна до 220 градуса....
Свински врат без кост на фурна
Връщаме във фурната да се зачерви.
Свинският врат без кост на фурна е готов....
Пълнен свински вратПарчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче....
2
Сушен свински вратМесото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
1
Шпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен.
Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: