Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Цял Печен Заек на ФурнаПечем около час и половина, преди да извадим, премахваме фолиото и запичаме....
Печен овчи бут
Поставяме го във фурната и печем за около час-час и половина.
Когато е готово, вадим заливаме с марината и го нарязваме....
Цял печен на фурна питомен заек
Маха се фолиото и заекът се пече още 15-20 минути на 200 градуса като се залива със соса.
Целият печен на фурна питомен заек е готов....
Задушен шпикован свински бут
Може да поднесете печеното свинско със салата или задушени зеленчуци.
Задушеният шпикован свински бут е готов....
Пьоркьолт от свински бутВърху чинията в пьоркьолт от свински бут настъргваме кашкавал и слагаме стръкче прясна подправка по избор....
1
Гювеч със свински бутСлед това проверяваме готовността на ястието и ако се налага, печем гювеча със свински бут още малко....
1
Тортила със свински бут
Навийте на руло и повторете стъпките с останалите три тортили със свински бут.
Бон Апети!...
Свински бут по кукерски
Обезкостеният свински бут се нарязва на филенца, които се начукват и подправят със сол и черен пипер....
Свински Бут на Скара
Месото се нарязва на пържоли. Шпикова се.
Приготвя се марината от горчицата, виното, соевия сос и подправките, намазват се пържолите с него....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 8
52
46
30
20
10
Дай твоята оценка: