Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Свински шол

Печен Свински шол

Открий всички 24 избрани предложения относно печен свински шол в Gotvach.bg.
Ориз на фурна със свински шол и печуркиОриз на фурна със свински шол и печуркиПече се във фурната до готовност на ориза с месото. Ориз на фурна със свински шол и печурки може да се гарнира с лъжица кисело мляко....
Свински шол с вино и гъби на фурнаСвински шол с вино и гъби на фурна
Шолът се разрязва на порции. Овкусява се със солта, кърито, червения пипер и виното. Оставя се един час да си попие....
Бавно печен свински бутБавно печен свински бут
Може да поднесете бавно печения свински бут със свежа салата или сос по ваш избор....
Бавно печен свински вратБавно печен свински врат
2
Ястието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат. Бавно печеният свински врат е готов....
Бавно печен свински джоланБавно печен свински джолан
2
Покриваме джолана с алуминиево фолио и печем на 150 градуса за 3 часа. Вадим и поливаме месото с получения сос, връщаме за още час във фурната....
Печен свински бут с медПечен свински бут с мед
1
Печеният свински бут с мед е готов....
Печен свински дроб върху лукПечен свински дроб върху лук
По желание може да сервирате салати от домати с чушки към Печения свински дроб върху лук....
Печен свински джолан с коричкаПечен свински джолан с коричка
Печеният свински джолан с коричка е готов....
Печен свински джолан по чешкиПечен свински джолан по чешки
3
По желание поръсете печеното свинско с наситнен магданоз. Печеният свински джолан по чешки е готов....
Марината за Печен Свински ВратМарината за Печен Свински Врат
Маринатата за Печен Свински Врат е готова....
Печен свински бут със сметанаПечен свински бут със сметана
Приготвеният свински бут се намазва със сол. Слага се да постои. С фолио се увива и се слага във фурната....
Печен свински далак с празПечен свински далак с праз
Поднасяме мезето печен свински далак с праз с чаша червено вино е резен лимон....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: