Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Прехвърлете соса в сосиера и го поднесете с изпеченото агнешко бутче с картофи....

И идва най-хубавата част на печеното агнешко бутче на бавен огън - консумацията.
А гарнирано със свежа салатка.. наслада за сетивата....

Измиваме бутчето добре, подсушаваме го и го посоляваме. След това го намазваме с маслото и го поръсваме с черен пипер....

Докато печем агнешкото бутче, от време на време обливаме месото със соса от всички страни.
Агнешкото бутче печено по турски е готово....

За това апетитно печено агнешко най-напред измиваме добре агнешкия бут.
Подсушете месото с кухненска хартия....

Върнете в печката да се запече и свари ориза с печурките. Това печено бутче с печурки е оригинална и много вкусна рецепта за Великден....

Намазва се агнешкото бутче от всички страни и поставяме в широката тава от печката....

След като изтекат трите часа, фолиото се маха и печеното агнешко бутче на фурна се оставя във фурната за още 30 минути или докато агнешкото получи...

Печеното агнешко бутче с вино и свежи подправки е готово, когато месото се отделя лесно от костта.
Добър апетит!...

1
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
52
42
30
21
10
Дай твоята оценка: