Gotvach.bg»Избрани Колекции»Подправка за Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свинска пастърма с чименПастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Конска пастърма с чубрица
В съд смесваме всички подправки за пастърма и втриваме хубаво във всяко парче....
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Сушена домашна пастърма с подправкиГотовата изсушена пастърма е стегната и лека. Внимавайте да не я пресушите, проверявайте я често....
5
Говежда пастърма с ароматни подправки
Всяко парче месо, овалваме в микса от подправки. Закачаме пастърмата на сухо, студено и проветриво място и изсушаваме до готовност....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 7
52
42
31
22
10
Дай твоята оценка: