Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Ябълков пай

Постен Ябълков пай

Разгледай всички 24 подбрани съвети за постен ябълков пай в Gotvach.bg.
Бърз ябълков пайБърз ябълков пайРазбиваме яйцата с 1 ч.ч захар. Прибавяме олиото и брашното с бакпулвера и разбиваме с миксера. От получената смес отделяме 4-5 с.л, а останалата...
Невидим ябълков пайНевидим ябълков пай
Нарязва се на тортени парчета Източник: Il cucchiaio d`argento Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
1
Фурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта,...
Маслен ябълков пайМаслен ябълков пай
Печете ябълковия пай в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят. Готовия пай поръсете с пудра захар....
Красив ябълков пайКрасив ябълков пай
Започваме с тестото. Пресяваме брашното и правим кладенче. Прибавяме яйцата, маслото и захарта. Месим средно твърдо тесто и го разделяме на две части...
Лесен ябълков пайЛесен ябълков пай
Когато маслото стегне, нареждаме филийките ябълки и върху тях, посипваме от смлените орехи....
Ароматен ябълков пайАроматен ябълков пай
Млякото се затопля и в него се разтваря маята, след което си прибавяме яйцето, лимоновата есенция, захарта и маслото. Разбъркваме хубаво и започваме...
Шоколадов ябълков пайШоколадов ябълков пай
Много вкусен шоколадов ябълков пай....
Холандски ябълков пайХоландски ябълков пай
3
Аз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай. Намазнете форма за печене с подвижни страни....
Диетичен Ябълков ПайДиетичен Ябълков Пай
Разбъркваме и намазваме с тази смес с помощта на четка подредените ябълки. Печем на 180 градуса около 20 минути....
Английски ябълков пайАнглийски ябълков пай
4
Обелете и изчистете ябълките. Нарежете ги на едри парчета и ги поставете в дълбок съд. Налейте вода колкото да ги покрие и сварете на умерен огън...
Стар берлински ябълков пайСтар берлински ябълков пай
Хубава рецепта за сочен стар берлински ябълков пай, който има хрупкава основа и хрупкава решетка, за да е нещо специално....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: