Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Празът се почиства от външните листа и бялата най-крехка част се нарязва на ситно....

Почистваме, измиваме и нарязваме на дребно праза. Сваряваме го до омекване в 1.5-2 л. подсолена вода....

Покрийте с капак празена яхния с кюфтета и оставете да се задушат подправките за около 10 минути преди сервиране....

Празът се наситнява. Картофите се почистват и нарязват на кубчета.
Олиото се загрява и в него се задушава празът с малко вода и сол....

2

След това прибавяме праза, слагаме капака на тенджерата и оставяме да се задушат за около 5 минути....

Измиваме, почистваме праза и го нарязваме на шайби. Гъбите ги измиваме, обелваме и нарязваме на едро....
Рейтинг
5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: