Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Калмари по лимасолскиСварените калмари се потапят в яйце, галета и пак яйце и се пържат в сгорещена мазнина.
Сервират се със салата по избор....
Калмари по римскиКалмарите се измиват, изцеждат добре и се нарязват на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се нарязват на парчета с дебелина 1 см....
2
Калмари на скараКалмарите се изчистват добре, махат им се главите и опашките. Маха се коста от тялото....
2
Хрупкави калмари в темпура
Пържим калмарите пане в дълбок съд със сгорещена мазнина (170-180 градуса) до златисто.
Сервираме хрупкавите калмари в темпура веднага....
Калмари с хрупкава панировка
Готовите панирани калмари се сервират с резени лимон и студена бира.
Добър апетит!...
Калмари в чеснов сос
Комбинирайте още топлите калмари със соса и ги оставете да се варят още 20 минути.
Предястието калмари в чеснов сос е готово!...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
45
30
21
10
Дай твоята оценка: