Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пипала от Калмари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани пипала от калмариСлед като се изпържат панираните калмари, посоляваме малко.
Сервираме панираните пипала от калмари топли за бирено мезе....
Морска наслада с пипала от калмариПипалата от гигантски калмари може да си купите от големите хипермаркети на щандовете за прясна риба....
7
Калмари с маслини
Добавете калмарите, маслините и половината от босилека. Гответе още 3 минути, за да омекнат скаридите.
Отстранете от огъня и подправете....
Калмари с лук
След пет минути прибавяме отцедените калмари и задушаваме още няколко минути.
Овкусяваме с мащерка, черен пипер и кетчуп на вкус....
Калмари по римскиКалмарите се измиват, изцеждат добре и се нарязват на шайби с дебелина 1 см. Пипалата също се нарязват на парчета с дебелина 1 см....
2
Калмари на скараКалмарите се изчистват добре, махат им се главите и опашките. Маха се коста от тялото....
2
Калмари по лимасолскиСварените калмари се потапят в яйце, галета и пак яйце и се пържат в сгорещена мазнина.
Сервират се със салата по избор....
2
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
45
30
21
10
Дай твоята оценка: