Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Пипала от Калмари
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


След като се изпържат панираните калмари, посоляваме малко.
Сервираме панираните пипала от калмари топли за бирено мезе....

7

След пет минути прибавяме отцедените калмари и задушаваме още няколко минути.
Овкусяваме с мащерка, черен пипер и кетчуп на вкус....

Добавете калмарите, маслините и половината от босилека. Гответе още 3 минути, за да омекнат скаридите.
Отстранете от огъня и подправете....

След като са готови калмарите на скара, отново ги намазваме със смет от лимон зехтин и сол.
Ето още уникални предложения за гръцки калмари....

Пържете панираните калмари в добре загрято олио от двете страни до златисто....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 7
51
45
30
21
10
Дай твоята оценка: