Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Черен Дроб

Приготвяне на Черен Дроб

Прегледай всички 48 авторски предложения относно приготвяне на черен дроб в Gotvach.bg.
Черен дроб по касапскиЧерен дроб по касапскиРецептата за Черен дроб по касапски е изпълнена!...
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селски
После добавете свинския дроб (предварително накиснат в малко прясно мляко и отцеден), нарязан на парчета и оваляни в брашно....
Черен дроб по бургундскиЧерен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни....
Черен Дроб на СкараЧерен Дроб на Скара
4
Вижте също как да си направите крехък пържен свински дроб и разберете защо е добре редовно да хапвате черен дроб....
Черен дроб на фурнаЧерен дроб на фурна
Сипете дроба върху лука, подправете с малко черен пипер, чубрица и сложете да се пече в умерено загрята фурна за около 35 минути или до готовност....
Черен дроб по албанскиЧерен дроб по албански
Тази рецепта е за хора, които не обичат телешки черен дроб - няма как да не им хареса....
Черен дроб с бекон и лукЧерен дроб с бекон и лук
Връщаме черния дроб обратно в тигана и го загряваме в соса за 2-3 минути. Подправяме със сол и черен пипер....
Задушен свински черен дроб с лукЗадушен свински черен дроб с лук
2
Задушеният свински черен дроб с лук е готов....
Пастет от черен дроб в бурканиПастет от черен дроб в буркани
Този пастет от черен дроб в бурканчета е много полезен за хора с анемия или проблеми със ставните връзки и коксартроза....
Черен дроб в сос от нарЧерен дроб в сос от нар
Дробът се реже на парчета, запържва се в масло, поръсва се със сол, черен и червен пипер....
Пастет от черен дроб и сланинаПастет от черен дроб и сланина
1
Пастета от черен дроб и сланина сервираме на препечена филия или с франзела. Идеален е за студени сандвичи....
Печен черен дроб с доматен сосПечен черен дроб с доматен сос
1
Хубаво измийте и почистете дроба. Накиснете го в прясно мляко за около 1-2 часа....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 6
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка: