Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Проста Солена Туршия

Проста Солена Туршия

Открий всички 34 подбрани съвети за проста солена туршия в Gotvach.bg.
Слънчева туршияСлънчева туршияОставяме туршията на слънчево място от 7 до 10 дни, като през това време обръщаме бурканите 2-3 пъти....
Туршия чушкиТуршия чушки
Туршията се разклаща ежедневно в продължение на една седмица, след което е готова за консумация....
Вишнева туршияВишнева туршия
Вишните се измиват и почистват от дръжки. Нареждат се в подготвените буркани, и то 1 см под ръба на съда. Възвира се марината от захар, оцет и...
Водна туршияВодна туршия
Тя също се добавя, след като туршията стане готова, за да се прекъсне процесът на ферментация. Водната туршия се съхранява на хладно място....
Туршия – паренаТуршия – парена
Смесва се водата с оцета, солта, захарта, черен пипер, бахар, дафинов лист и се слага да заври в голям съд....
Лютива туршияЛютива туршия
Приберете туршията на хладно място....
Ловешка туршияЛовешка туршия
Наредете туршията в буркани - ред чушките, ред от останалия зарзават. Залейте със студената саламура, притиснете добре и затворете....
Туршия-сармиТуршия-сарми
На няколко дни претакайте туршията, след което я приберете на хладно и сухо място....
Търновска туршияТърновска туршия
Изчистете чушките и ги нарежете на кръгчета с широчина около 5 см. Нарежете доматите на дълго, а морковите - на кръгчета. Нарежете магданоза на...
Чорбаджийска туршияЧорбаджийска туршия
Чорбаджийската туршия се съхранява на прохладно място....
Есенна ТуршияЕсенна Туршия
Марината за туршия се вари и вряла се залива върху нарязаните зеленчуци....
Джанки туршияДжанки туршия
8
Обръщайте бурканите с джанки туршия периодично в течение на няколко дни. След това приберете туршията на хладно и тъмно място....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: