Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Туршията се разклаща ежедневно в продължение на една седмица, след което е готова за консумация....

Вишните се измиват и почистват от дръжки. Нареждат се в подготвените буркани, и то 1 см под ръба на съда.
Възвира се марината от захар, оцет и...

Тя също се добавя, след като туршията стане готова, за да се прекъсне процесът на ферментация. Водната туршия се съхранява на хладно място....

Смесва се водата с оцета, солта, захарта, черен пипер, бахар, дафинов лист и се слага да заври в голям съд....

Наредете туршията в буркани - ред чушките, ред от останалия зарзават.
Залейте със студената саламура, притиснете добре и затворете....

Изчистете чушките и ги нарежете на кръгчета с широчина около 5 см. Нарежете доматите на дълго, а морковите - на кръгчета.
Нарежете магданоза на...

8
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: