Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пуешкото филе се обработва топлинно с кожата, затова го почистваме само от сухожилията.
Загряваме тиган, в който сипваме 1 с.л. зехтин....

Пуешкото филе и пилешките пържоли се нарязват на жулиени и се поръсват със сол и черен пипер. Оставят се за около един час да се овкусят....

Нарежете пуешкото филе на тънки пържолки и ги начукайте, ако все още е необходимо....

Разтапяме маслото в тефлонов тиган и леко запържваме пуешкото филе. Разбиваме яйцата и заливаме върху запърженото пуешко филе....

Взимаме тестото и го разточваме с дебелина 1 см. Поставяме го в намазнена тавичка (хубаво е тавичката да е за пица).
Намазваме тестото с доматено...

Сервираме панирано пуешко филе с гарнитура паста - предварително сварената паста в подсорена вода....

Измитото пуешко месо, нарязано на парчета задушаваме с маслото като добавяме 2 ч.ч. вода....

5
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 9
54
43
31
21
10
Дай твоята оценка: