Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патешко Филе на Скара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Патешкото месо се измива и нарязва. При нужда се подсушава. Натърква се с подправките и се мята на леко намазнената скара....

Патешкото филе и зеленчуците се измиват и нарязват на парчета. Месото задушаваме в кравето масло под капак, като наливаме 2 ч.ч. вода....

Патешките филета се поставят в тенджера под налягане заедно с лука, чушката, зърната черен пипер и дафиновите листа....

Поднесете патешкото горещо в компания на боровинковия сос и свежа салата....

Нарежете патешкото бон филе на филии. Изцедете сока от лаймовете и го излейте в блендер....

Намазваме ги обилно с олио и ги запичаме върху нагорещената скара. Печем рибата до готовност....

В чиния слагаме от патешкото месо, зеленчуците и поливаме с малко от соса....

Овкусете ги със сол и черен пипер и ги изпечете на скара.
Направете смес от счукан чесън и лимонов сок и с нея залейте рибата....

Филето се потапя в кашата и се пече в предварително почистена, намаслена и загрята скара....
Рейтинг
4.1
Общо гласували: 7
52
44
31
20
10
Дай твоята оценка: