Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

1

След като сме нарязали зелето на ивици, го слагаме в гювеча.
Сипваме солта и го намачкваме с ръка....

Измиваме зелето и го режем на ситно. Част от него слагаме на дъното на глинен гювеч, който предварително сме намазнили....

Накълцайте зелето на тънко. Вземете гювеч и сложете капки олио на дъното. Редувайте продуктите в гювече....

2

Заешките бутчета с кисело зеле в гювеч се приготвят изключително лесно, но трябва да разполагате с необходимото време....

Свинският джолан с кисело зеле в гювеч е много вкусен.
Източник: Николинка Петрова от Кулинарна мрежа...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
54
41
30
21
10
Дай твоята оценка: