Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пшеничен Грис

Пшеничен Грис

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно пшеничен грис в Gotvach.bg.
За ползите от царевичен грисЗа ползите от царевичен грисЦаревичният продукт се получава чрез смилане на царевица до постигане на прахообразна текстура под формата на брашно или грис. Можем да го срещнем...
Хапвайте грис за повече селенХапвайте грис за повече селен
Това е продукт, който се получава от смилането на царевични или пшенични зърна. Той се дели на едрозърнест и дребнозърнест....
Как се готви царевичен грисКак се готви царевичен грис
С помощта на царевичен грис можете да приготвите много вкусни кулинарни изкушения. Царевичният грис не е подходящ само за правене на качамак, от...
Грис кексчетаГрис кексчета
След това в купата към него прибавяме и другите важни съставки - шарлан, сода, рожков, канела, пшенични трици и конопено брашно....
Грис фламериГрис фламери
Нарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре. Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко. Бъркайте...
Грис ТопчетаГрис Топчета
След това се оформят топчета, колкото лешник и се овалват в грис....
Грис хайверГрис хайвер
1
Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус....
Грис - халваГрис - халва
6
Горещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със студена вода. Леко заглаждам и охлаждам....
Плодов грисПлодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът. Бърка се бързо до сгъстяване. В купичка се слага бисквитка и отгоре се залива с гриса...
Грис халваГрис халва
8
Важно е да използвате пшеничен, а не царевичен грис!...
Оризов грис - какво представлява?Оризов грис - какво представлява?
Оризовият грис е фино смлян продукт от ориз, който се използва широко в кулинарията за приготвяне на разнообразни ястия и десерти. Това е естествен...
Десерт с грисДесерт с грис
1
Наподобява на турската грис халва, но е различна на вкус. Десертът с грис е готов....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: