Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
За ползите от царевичен грисЦаревичният продукт се получава чрез смилане на царевица до постигане на прахообразна текстура под формата на брашно или грис. Можем да го срещнем...
Хапвайте грис за повече селен
Това е продукт, който се получава от смилането на царевични или пшенични зърна. Той се дели на едрозърнест и дребнозърнест....
Как се готви царевичен грис
С помощта на царевичен грис можете да приготвите много вкусни кулинарни изкушения. Царевичният грис не е подходящ само за правене на качамак, от...
Грис кексчета
След това в купата към него прибавяме и другите важни съставки - шарлан, сода, рожков, канела, пшенични трици и конопено брашно....
Грис фламери
Нарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре.
Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко. Бъркайте...
Грис хайверПрибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме на вкус....
1
Грис - халваГорещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със студена вода. Леко заглаждам и охлаждам....
6
Плодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът.
Бърка се бързо до сгъстяване. В купичка се слага бисквитка и отгоре се залива с гриса...
Оризов грис - какво представлява?
Оризовият грис е фино смлян продукт от ориз, който се използва широко в кулинарията за приготвяне на разнообразни ястия и десерти.
Това е естествен...
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: