Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

С тази смес се пълни плешката между ребрата и месото. Зашива се и месото се поръсва с черен пипер и сол....

Много ароматна и вкусна печена агнешка плешка с бяло вино.
Поднесете със студено бяло вино!...

Почистено от ципи и измито месо се нарязва на порции. Изсипва се олиото в съда, в който ще се готви ястието, и се запържва отвсякъде. Изважда се месото...

Прехвърлям измития и отцеден ориз, запържвам докато стане стъклен и добавям сварената и нарязана на ситно агнешка дреболия....

Посоляваме плешката със сол и кимион и я намазваме с олиото....

С нея се обтрива цялата агнешка плешка. Подправя се с черен пипер. Налива се бира в тавата за печене....
Рейтинг
4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: